Princip rada fax servera


• Princip rada fax servera

• Proizvodi

• Način povezivanja

   
Komuniciranje putem faxa je neophodno u poslovnom okruženju. Fax ima puno prednosti u odnosu na e-mail. Dobro je prihvaćen, vrlo realističan i puno sigurniji. Vrlo važna poslovanja poput naručivanjai i ugovora obično se odvijaju putem faxa.
fax server. princip rada fax servera, sema fax servra

Šema slanja i primanja faks-a posredstvom fax servera


Funkcija Fax Servera


Tradicionalni fax uredaj više nije toliko praktičan za organizaciju s više od nekoliko ljudi. Protok dokumenata prema i od uobičajenog fax uredaja ne može se kontrolisati, pogotovo ako je to najvažniji oblik komunikacije u organizaciji. Primanje i slanje fax-ova u isto vreme uzrokovat će puno hodanja uokolo. Vidicode Fax Serveri su kompletno rješenje za fax komunikaciju prilagođenu ljudima u poslovnom okruženju. Fax serveri su veza izmedu racunara, mreže i emaila unutar kompanije i sigurna komunikacija sa spoljnim svijetom.

Kako radi Fax Server


Fax Server ima dve posebne funkcije odmah iza slanja i primanja fax-ova. Prva važna funkcija se najbolje može uporediti sa telefonskim sistemom za telefoniju: Fax server preuzima brigu interne distribucije dolaznih i odlaznih fax-ova. Omogućava u integraciji s emailom slanje i primanje fax-ova bilo kome u organizaciji s njegovog radnog mesta. Druga važna funkcija Fax Servera jeste automatsko arhiviranje. Fax Server je baza podataka svih poslatih i primljenih faxeva. To daje organizaciji jedinstvenu kontrolu preko eksterne fax komunikacije.

Setovanje fax servera

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »