TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema snimanja razgovora i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

 

Snimanje telefonskih razgovora

Ranije su telefonske razgovore snimali samo specijalizovane službe poput hitne pomoći, policije, vojske, brokerskih kuća, dispečerskih službi... Razvoj digitalne tehnologije, potpuno automan rad, mogućnost višegodišnjeg arhiviranja podataka, kao i pad cene uređaja za snimanje razgovora, učinili su da se danas uređaji za snimanje koriste u mnogobrojnim institucijama i objektima...
 

 

Fax serveri

Fax serveri omogućavaju slanje i primanje fax-a sa svakog radnog mesta, iz bilo koje kancelarije. Uređaji vrše automatsko arhiviranje do 2 miliona fax-ova. Ukratko jedna poslovna zgrada, jedna fax mašina...

 

 

Snimanje poslovnih sastanaka

Nekada smo imali zapisničare sastanaka, a danas je dovoljno da imamo uređaj za snimanje poslovnih sastanaka. Značaj snimanja poslovnog sastanka se može videti u primeru banaka, jer svaka poslovna banka kojoj smo prodali uređaj, nakon sastanka smešta uređaj u sef i pored svih kripto zaštita koje obezbeđuje softver uređaja... 

 

 

U svetu brzih odluka, kada jedna pogrešno protumačena reč Vašu kompaniju može stajati velikih troškova i neprijatnosti, investicija ulaganja u uređaj za snimanje razgovora je nemerljivo mala sa posledicama koje mogu da nastanu.

U ranijem periodu naše prevodnice na Dunavu (Đerdap I i Đerdap II) su imale problema sa dokazivanjem krivice u slučaju da brod u toku prevođenja ošteti prevodnicu. Štete koje mogu nastati udarom velikog broda u prevodnicu mogu biti i milionske.

Danas se vrši snimanje razgovora (radio veze) sa kapetanom broda, snimanje prevođenja brodova sistemom video-nadzora kao i automatsko beleženje svih meteoroloških uslova. Dokaz o tome ko je kriv za štetu spreman je u roku od 5 minuta posle oštećenja prevodnice.

 

NAŠI PARTNERI

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA

 


Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »